Håndbundne blomster til begravelsen

Håndbundne blomster til begravelsen

Levering direkte til kirken

Det kan være vanskelig å ta stilling til hvilke blomster du skal sende til en begravelse. Vi har samlet de mest populære dekorasjonene, bukettene og kransene her slik at det skal bli så enkelt som mulig. Våre profesjonelle og lokale florister håndbinder blomstene og leverer direkte til seremonien. Trenger du tips eller råd til hvilke blomster du skal velge, kan du kontakte vårt kundesenter på Tlf: 815 48 260 (grønt nummer) eller e-post:info@euroflorist.no. Vi hjelper deg gjerne!

| sider 1 2 3 Alle | Neste >>
| sider 1 2 3 Alle | Neste >>
Registrer deg for vårt nyhetsbrev
Besøk Euroflorist på: Facebook Twitter Flickr
Å sende blomster til begravelse

Det er ikke lett å takle alt rundt et dødsfall - spesielt ikke når det er noen som er oss så kjær. Våre lokale florister behandler din bestilling blomster til begravelse med stor omtanke. Skal du bestille bårebukett, krans eller båredekorasjon til begravelse kan du se gjennom våre begravelsesblomster her i vår butikk eller kontakte en av våre lokale blomsterbutikker om bindingen av begravelsesblomster

For at du skal kunne trøste og støtte dem du er glad i når de virkelig behøver det, har våre florister satt sammen passende begravelsesblomster - bårebuketterbåredekorasjoner og kranser - alle med personlighet og egenart. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål.

 

Copyright © Alle rettigheter reservert EuroFlorist Europe B.V.

De Entree 143-145, 1101 HE Amsterdam, Send e-post

Ditt besøk hos Euroflorist fungerer best om du aksepterer Cookies

Akseptere
 Ajax loader