TopHeader NO
Blomsterinspirasjon

Blomsterinspirasjon

Blomster er hygge, trivsel, luksus og grunnleggende. De er en naturlig del av våre sterkeste livsøyeblikk - fødsel, konfirmasjon, bryllup, fest og høytider. Variasjonene er uendelige. På denne siden følger vi de seneste trendene, og tipser om hvordan du kan gjøre det fint rundt deg med blomster.

På Euroflorist er vi stolte av å jobbe med noen av de dyktigste blomsterdekoratørene i Norge. Når du sender blomster med oss, kan du være trygg på at vi leverer genuint håndverk fra lokal faghandel.


Se hvordan vår husdekoratør, FloristFia, lager sin høstbukett

I høstbuketten, har Fia brukt nelliker og roser i skjønne, sterke farger og spennende grønt innslag. Se nærmere på blomstene, og få tips til hvordan du får buketten din til å holde så lenge som mulig.
Fia, hvilke er dine favorittbuketter akkurat nå?

Euroflorist bukett Snill

Buketten Snill

Trendbildet nå, handler mye om tekstur, om at ting skal ha en litt tekstil følelse. Det skal være luksuriøst. Derfor liker jeg denne frodige buketten godt. Den er mild i fargene, tør å stikke litt ut og ikke så stram å se på. Det at den er så frodig gjør også at den oppleves tredimensjonal og skulpturelle effekter er veldig i tiden nå. Virkelig lekker, synes jeg.

Buketten Briljant

Jeg får aldri nok nelliker og roser. Og her i herlige høstfarger i en litt heftigere utgave med bær i matchende farger. En av årets favoritter!

Euroflorist bukett Briljant

Trendene som gjelder høst og vinter 2018

Curious Collage

Fia har nevnt tekstiler, og velur og fløyel fortsetter å vokse i popularitet. Vi går for en mørkere palett i jordfarger der brosjer med biller og skarabeer blir enda mer trendy. Fjær gull og smykker er supert som dekor. I Curious Collage-trenden vil vi gjenskape liv og luksus fra svunne tider.

Forest Fantastic

Til jul vil vi tilbake til naturen og det rå og litt upolerte. Trenden kaller vi Forest Fantastic. Og vi har viet en helt egen seksjon til denne trenden, som vi gleder oss til å vise deg. Klikk på knappen under.

Vis meg juletrendene
Curious Collage sen høst
Genuint håndverk skaper trender

Curious Collage trenden omfavner det materielle - gull og edelstener (det gjør ingenting om de ikke er ekte så klart), brosjer og smykker. Det går igjen i blomster og interiør også. Vi nyter det vi kan klemme og kjenne på.

Mat skal også være skulpturelt
Mat er også kunst

Også når vi lager mat, skal det være gjennomarbeidet, som et kunstverk til å spise opp!

Et minne om en annen tid
Blomster som skaper minner

Enten det er farmors nyperoser, blåveistur i skogen eller liljekonvallene rundt hytta - blomster er sterke minner. Vi elsker at Curious Collage minner oss om nettopp det. Vi kan skape nye minner der vi tar med oss alt det gamle vi er så glade i.

Hva noen kunder har sagt

Meget bra service og kundeservice
Meget bra service og kundeservice! Blomstene var meget vakre og min kone satte stor pris på dem! Anbefales
- Fornøyd kunde, oktober 2018

Vakre blomster
Farmor ringte idag og var helt i ekstase over hvor nydelig buketten hun hadde fått på døren til sin 72 årsdag, var. Jeg er så takknemlig for at jeg kan bestille vakre blomster til noen på andre enden av landet, og være trygg på at jobben blir utført profesjonelt.
- Enda en fornøyd kunde, oktober 2018

Kundservice