Den internasjonale kvinnedagen

Den internasjonale kvinnedagen 8. mars

#sterk

Verden er full av sterke kvinner som inspirerer, hjelper, motiverer og engasjerer. Den internasjonale kvinnedagen er en mulighet til å vise alle fantastiske kvinner respekt og at de blir verdsatt.


Sterke historier

Send en bukett
Hun lyttet

"Da jeg var liten var jeg alltid den som ble hentet sist i barnehagen, og den som var der når alle kompiser var enten hjemme eller på ferie. Foreldrene mine jobbet mye, og jeg var ganske ensom. Maria var min voksenfavoritt i barnehagen. Jeg pleide alltid å hjelpe henne med å rydde opp når dagen var slutt. Det ikke noe spesielt egentlig, men jeg følte alltid at hun hørte på meg. Hun fikk de stundene som egentlig kunne vært så ensomme til å bli trygge og koselige."

- Martin -

Martin sendte denne buketten
Favoritten

Send en bukett ...
Det finnes ingen som henne

”Vi har vært bestevenner siden barnehagen. Vi kjenner hverandre ut og inn og det er ingenting jeg ikke kan si til henne. Og det er ingen som får meg til å le som hun gjør. Når er vanskelig, lett, slitsomt, gøy... Det er alltid henne jeg går til."

- Ella -

Ella sendte buketten
Så elegant

Send en bukett ...
Hun er min mentor

"Vi møttes da jeg gikk på universtitet og hun var veilederen min. I dag er hun mentor for meg og den jeg går til råd om hvordan jeg skal håndtere jobbsituasjoner og relasjoner. Rådene hennes har hjulpet meg enormt, og jeg håper jeg en gang kan hjelpe noen som hun har hjulpet meg."

- Rikke -

Rikke sendte buketten
Helt unik