BLOMSTERKUPP - Levering til Oslo og omegn
Min konto
Finn din lokale florist

Finn din lokale florist

Søker du etter en florist som er medlem i Euroflorists nettverk? Her kan du søker etter våre florister på sted, postnummer eller navn på blomsterbutikken. Hos våre florister kan du naturligvis handle blomster men du kan også løse inn dine Euroflorist gavekort, bestille blomsterlevering, bryllupsblomster eller begravelsesblomster direkte i blomsterbutikken. En florist kan hjelpe deg uansett anledning når du skal sende blomster.

Det finnes garantert en Euroflorist blomsterbutikk i nærheten av deg. Nærmere 9000 florister i Europa og hele 250 blomsterbutikker i Norge som kan hjelpe deg med alt fra din egne blomster til bestilling av blomsterlevering, bryllupsblomster eller begravelsesblomster. Hver florist er en profesjonell kreatør som alltid gjør sitt ytterste for å møte dine ønskemål. En florist skaper dine blomsterarrangement, binder dine blomsterbuketter og gir råd og tips til hvordan du steller dine blomster.

Når du bestiller blomster på nett er det naturligvis en lokal florist i nærheten av mottakeren som binder din bukett og leverer den til mottaker. Etter at du lagt inn din bestilling kontakter vi en florist som utfører levering i det aktuelle området. Om du vil komme i kontakt med en blomsterbutikk direkte i samband med en bestilling, kan du kontakte vår kundeservice for å få vite hvilken butikk som leverer dine blomster.

Flower (1)
7 dagers kvalitetsgaranti
Høy fagkunnskap
Placemark
Levering over hele verden
Over 54000 butikker
Basket
Betal med VIPPS
Lettere blir det ikke
delivery
Levering samme dag
Blomster direkte på døra