Informasjon: Jul- og nyttårslevering

Har du ikke mulighet til å feire jul med dine nære og kjære? Send en fin og personlig julehilsen med vakre juleblomster!
Vi tilbyr forskjellige typer juleblomster av høy kvalitet og håndbundede buketter fra lokale blomsterdekoratører. Dessuten garanterer vi levering før jul.

Viktig informasjon om blomsterbestillinger til jul og nyttår

Levering før jul? Vi kan fortsatt levere til jul på mange steder. Hvis vi ikke kan levere til ditt sted før jul, vil du få beskjed når du skriver inn leveringssted.

Blomster er en populær julegave og vi får inn mange bestillinger som skal leveres dagene før jul. Levering kan derfor skje på en annen dag enn den du har valgt. Vi gjør oppmerksom på at vi prioriterer levering til bursdag på rett dato. Begravelser er unntatt fra dette.

Julebestillinger som leveres med buss, båt eller langtransport må være inne senest onsdag 19. desember kl 12.

Nyttårsaften - Vi kan ikke garantere levering på Nyttårsaften selv om vi gjør vårt beste. Blomsten kan bli levert nærmeste virkedag.

Blomster
Våre lokale blomsterbutikker lager din bestilling for hånd tett opptil levering. På den måten garanterer vi friske blomster og kvalitet.

På grunn av stor etterspørsel til jul, kan tilgangen til enkelte typer blomster variere hos blomsterbutikkene. En del blomster kan derfor erstattes med lignende.
Det leverte produktet kan derfor skille seg noe fra bildene på hjemmesiden. Dekoratørene gjør så klart alltid kan for at levert produkt og bilde skal samsvare.
Vi ber om forståelse for dette og gjør vårt ytterste for at du skal være fornøyd med din blomsterhilsen.

Din bestilling
For at vi skal kunne levere juleblomstene dine, er det viktig at vi får rett kontaktopplysninger til mottageren.
Ved feil opplysninger tilbyr vi ikke gjentatt levering eller tilbakebetaling. Blomstene kan hentes i blomsterbutikken.

• Ikke glem å skrive navnet ditt i kortteksten. Da vet mottager hvem som har sendt blomster.

• Hvis blomsterbutikken ser seg nødt til å kontakte mottager for å sikre levering, kan dette gjøres selv om du har valgt andre leveringsalternativ.

• Har du valgt at blomstene kan henges på døren? Skriv gjerne om det er hus eller leilighet (med porttelefon eller -kode.)

• Oppgi gjerne et ekstra telefonnummer vi kan kontakte.

• Våre blomsterdekoratører forbereder bestillingene dagen før levering. Derfor kan vi ikke garantere at vi kan gjøre endringer eller makuleringer som kommer like før levering.

For å garantere levering til firma før jul, må vi ha bestillingen din senest 19/12 kl.12:00

Husk å sjekke om mottageren er tilstede og kan ta imot blomstene hvis du ønsker levering uken før eller etter jul Levering til firmaadresser skjer i arbeidstiden og må derfor bestilles i god tid. Hvis mottageren ikke er til stede eller hvis firmaet er stengt ved levering, vil ikke bestillingen refunderes.

For å garantere levering før jul i andre land, må vi ha bestillingen din senest 20/12 kl.12:00.

Vi kan dessverre ikke garantere levering 23/12 og 24/12. Blomstene kan derfor bli levert nærmeste virkedag.

Kundservice