TopHeader NO

Informasjon: Jul- og nyttårslevering

Vi hjelper deg med å sende din personlige jule- og nyttårshilsen til nære og kjære. Som Norges første blomsterbutikk på nett i 1995 har vi lang erfaring med å levere din blomstrende hilsener. Med over 250 lokale florister i Norge leverer vi blomster av beste kvalitet, rett på døren.

Blomster er en populær julegave og vi mottar mange bestillinger som skal leveres de siste dagene før jul.
Vi vil gjøre alt vi kan for å levere blomstene på valgt dato, men i noen tilfeller vil blomstene bli levert på en annen dato - dog alltid før julaften.

Våre lokale florister binder blomstene samme dag som de skal leveres, for å garantere blomster av beste kvalitet. Den høye etterspørselen etter juleblomster kan gjøre at utvalget kan variere fra butikk til butikk. Visse blomster kan derfor erstattes av et likeverdig produkt i samme farge. Våre florister gjør selvsagt alt de kan for å levere et produkt som samsvarer med din bestilling. 

Hvis du ønsker frakt til en firmaadresse, er det viktig at mottakeren er tilstede for å motta blomstene. Blomstene vil bli levert til resepsjonen som så varsler mottakeren. Hvis mottakeren ikke er på plass eller om bedriften er stengt på ønsket leveringsdato, vil blomster og levering ikke bli erstattet eller refundert.

Bestillinger til firma har siste garantitid 21. desember kl. 10:00.

For at vi skal kunne være sikre på at vi kan levere din julehilsen er det viktig at vi får rett mottagerinformasjon. Vennligst sjekk at adresse, tlf, portkode og annen relevant informasjon er korrekt og med i bestillingen. Om du oppdager at det har blitt feil ber vi deg kontakte vår kundeservice slik at det blir rett. Kundeservice tlfnummer: 815 48 260. E-post: info@euroflorist.no

Du har også muligheten til å velge at blomstene kan henges på dør eller leveres til nabo. Hvis du er usikker på om kunden er hjemme må dette skrives i feltet for Melding til floristen. I disse tilfeller må floristen ringe mottager og blomster blir ikke sendt ut før butikken får kontakt med mottager. Mobilnummer på påføres bestillingen. Forsinkelser vil oppstå hvis mottager ikke svarer på telefonen.

Våre florister gjør selvfølgelig sitt ytterste for at din julehilsen når mottageren, men det blir klart lettere om alt stemmer.

Kundservice