TopHeader NO

Informasjon: Jul- og nyttårslevering

Vi hjelper deg med å sende din personlige jule- og nyttårshilsen til nære og kjære. Som Norges første blomsterbutikk på nett i 1995 har vi lang erfaring med å levere din blomstrende hilsener. Med over 250 lokale florister i Norge leverer vi blomster av beste kvalitet, rett på døren.

Vi kan ikke lenger garantere levering i hele Norge før jul, men vi vil gjøre vårt aller beste for å levere din blomsterbestilling før juledagen.

Blomster er en populær julegave og vi mottar mange bestillinger som skal leveres de siste dagene før jul.
Vi vil gjøre alt vi kan for å levere blomstene på valgt dato, men i noen tilfeller vil blomstene bli levert på en annen dato - dog alltid før julaften.

Våre lokale florister binder blomstene samme dag som de skal leveres, for å garantere blomster av beste kvalitet. Den høye etterspørselen etter juleblomster kan gjøre at utvalget kan variere fra butikk til butikk. Visse blomster kan derfor erstattes av et likeverdig produkt i samme farge. Våre florister gjør selvsagt alt de kan for å levere et produkt som samsvarer med din bestilling. 

Søndag 24. desember har vi kun levering i Oslo, og det er bestillers ansvar å vite at mottaker er hjemme denne dagen. Blomstene blir hengt på døren om budet ikke får kontakt med mottaker ved levering, om dette er mulig på adressen.

Hvis du ønsker frakt til en firmaadresse, er det viktig at mottakeren er tilstede for å motta blomstene. Blomstene vil bli levert til resepsjonen som så varsler mottakeren. Hvis mottakeren ikke er på plass eller om bedriften er stengt på ønsket leveringsdato, vil blomster og levering ikke bli erstattet eller refundert.

Bestillinger til firma har siste garantitid 21. desember kl. 10:00.

For at vi skal kunne være sikre på at vi kan levere din julehilsen er det viktig at vi får rett mottagerinformasjon. Vennligst sjekk at adresse, tlf, portkode og annen relevant informasjon er korrekt og med i bestillingen. Om du oppdager at det har blitt feil ber vi deg kontakte vår kundeservice slik at det blir rett. Kundeservice tlfnummer: 955 15 260. E-post: info@euroflorist.no

Du har også muligheten til å velge at blomstene kan henges på dør eller leveres til nabo. Hvis du er usikker på om mottaker er hjemme må dette skrives i feltet for Melding til floristen. Mobilnummer bør alltid påføres bestillingen.

Våre florister gjør selvfølgelig sitt ytterste for at din julehilsen når mottageren, men det blir klart lettere om alt stemmer.

Kundservice