Informasjon morsdag

Vi hjelper deg med å sende din personlige morsdagshilsen, helt til mottakerens dør. Her kan du lese om levering, bestillingsfrister og åpningstider i forbindelse med morsdag. 

For at vi skal kunne levere juleblomstene dine, er det viktig at vi får rett kontaktopplysninger til mottageren.
Ved feil opplysninger tilbyr vi ikke gjentatt levering eller tilbakebetaling. Blomstene kan hentes i blomsterbutikken.


Når du bestiller:
• Husk å skrive avsender i kortteksten, slik at mottakeren ved hvem han/hun skal takke
• Velg gjerne at blomstene kan settes ved døren eller leveres hos naboen
• Våre florister forbereder bestillinger allerede dagen før levering, derfor kan vi ikke garantere at vi kan utføre endringer tett på leveringsdatoen.


Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte kundeservice på tlf. 955 15 260 eller info@euroflorist.no.

Vi gjør alt for at din morsdagshilsen kommer frem i tide. For å kunne garantere at dine blomster blir levert innen morsdag, må vi ha din bestilling senest:

Lørdag XX. februar kl. XX:XX hvis du vil sende blomster til privatadresse med ordinær levering
Fredag XX. februar kl XX:xx for levering til adresser med kun båt/buss som transportmulighet

Vi har kun søndagslevering i utvalgte større byer. Om ditt leveringssted ikke har søndagslevering vil blomstene leveres lørdag XX. februar slik at mor kan nyte blomstene på dagen sin.

Bestiller du etter garantifristen og ditt leveringssted ikke har søndagslevering, vil blomstene bli levert mandag XX. februar.

Rabattkoder kan kun benyttes på euroflorist.no og tastes inn i feltet "Jeg har en rabattkode" i handlekurven eller på siste side før du betaler. Når du har tastet inn t koden, aktiverer du den ved å klikke på knappen "Aktiver" til venstre for feltet.

• Ved blomsterhøytider som morsdag kan blomsterutbudet variere fra butikk til butikk avhengig av tilgjengeligheten hos grossistene og fordi visse blomster kan bli utsolgt. Blomstene kan derfor bli erstattet med lignende blomster uten at du som kunde kontaktes. Våre florister vil dog alltid strebe etter å levere blomster som tilsvarer det som er bestilt. 
• Vi kan ikke garantere et spesifikt antall roser i bukettene med mindre det er spesifisert i produktbeskrivelsen (f.eks. 5 roser).
• Vi kan ikke garantere levering på et bestemt tidspunkt
• P.g.a. mange bestillinger denne dag kan vi ikke garantere at endringer på bestillinger blir utført.

Du kommer i kontakt med kundeservice på telefon: 955 15 260 eller ved å skrive til oss via kontaktformulæret her . Du kan få svar på de mest vanlige spørsmålene i vår FAQ.

All e-post besvares i våre åpningstider, og vi streber alltid etter å besvare din henvendelse så fort som mulig. OBS! morsdag er en travel blomsterhøytid for både florister og kundeservice og derfor er det bedre å skrive til oss enn å ringe.


Åpningstider kundeservice
Lørdag 9. februar: 9.00 – 13.00
Søndag 10. februar 9:00 - 13:00

Kundservice