Informasjon valentinsdag 2017

Vi hjelper deg med å sende din personlige valentinhilsen, helt til mottakerens dør. Her kan du lese om levering, bestillingsfrister og åpningstider i forbindelse med valentinsdag.

For at vi skal kunne levere din blomsterhilsen til valentinsdag er det viktig at vi får de rette opplysningene om mottakerens adresse. Skulle det være feil i din bestilling kontakter kundeservice deg. Hvis de ikke får tak i deg så vil våre florister gjøre sitt beste for å levere blomstene.


Når du bestiller:
• Husk å skrive avsender i kortteksten, så mottakeren ved hvem han/hun skal takke
• Har du mottakerens telefonnummer? Jo flere nummer desto bedre
• Velg gjerne at blomsterne kan settes ved døren eller leveres hos naboen
• Våre florister forbereder bestillinger allerede dagen før levering, derfor kan vi ikke garantere at vi kan utføre endringer tett på leveringsdatoen.


Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte kundeservice på tlf. 81 54 82 60 eller info@euroflorist.no.

Vår garanti for levering på valentinsdag gikk ut kl 13:00, men vi kan fremdeles levere til følgende steder: 

Drammen, Kristiansand, Lørenskog, Oslo, Randaberg, Sandnes, Sola, Stavanger, Tromsø, Sandefjord, Bodø, Trondheim, Tønsberg, Ålesund, Bergen

___________________________________________________________________________________________

Vi gjør alt for at din valentinshilsen kommer frem i tide. For at vi skal kunne garantere levering til Valentinsdag tirsdag den 14. februar, må vi ha din bestilling senest:

Tirsdag den 14. februar kl. 13.00 hvis du vil sende blomster til en privatadresse i Norge med ordinær levering
Tirsdag den 14. februar kl. 10:00 hvis du vil sende blomster til en firmaadresse i Norge
Mandag den 13. februar kl 12:00 hvis du vil sende blomster til en adresse med kun båt/buss som transportmulighet
Mandag den 13. februar kl. 17.00 hvis du vil sende blomster til utlandet 

Bestillinger som kommer inn etter garantitiden vil vi gjøre alt vi kan for å levere på valentinsdag. Skulle det ikke la seg gjøre, vil blomstene bli levert onsdag 15. februar.

Rabattkoder kan kun benyttes på euroflorist.no og tastes inn i feltet "Jeg har en rabattkode" i handlekurven eller på siste side før du betaler. Når du har tastet inn koden aktiverer du den ved å klikke på knappen "Aktiver" til venstre for feltet.

Levering til firmaadresser skjer i tidsrommet kl. 8-16.

Blomstene blir levert til en eventuell resepsjon og mottakeren kan bli kontaktet på telefon innen levering selv om du som bestiller ikke ønsker dette.

Blomster
Den store etterspørselen på blomster til Valentinsdag betyr at utvalget hos de enkelte florister kan variere kraftig og at visse blomster erstattes med lignende blomster i lignende farger. Derfor kan det produktet som leveres avvike litt fra bildet på hjemmesiden. Våre florister gjør selvfølgelig sitt beste for å levere et produkt som tilsvarer den buketten som er bestilt. Antallet blomster i buketten kan variere avhengig av lokale priser og utvalg, med mindre et bestemt antall er spesifisert i produktbeskrivelsen.

Til Valentinsdag kan prisene på visse blomster stige. Prisene styres av de store blomstergrossistene  i Holland, og dette har Euroflorist ikke noen innflytelse over. Vi har derfor et ekstra bredt sortiment med forskjellige blomster og buketter for å kunne tilby produkter i alle prisklasser.


Levering
Levering til privatadresser skjer i tidsrommet kl. 08.00-22.00 og til firmaadresser kl. 08.00-16.00.
Vi gør alt vi kan for å imøtekomme dine ønsker, men vi kan dessverre ikke garantere et bestemt leveringstidspunkt, da dette avhenger av hvilket budfirma den enkelte florist benytter.

Endringer eller annulleringer kan ikke garanteres, da produktene i visse tilfeller bindes dagen før, for at levering kan utføres på ønsket dato.

Leveringsstatus opplyses i det omfang det er muligt, men da både kundeservice og florister er under stor belastning til Valentinsdag, blir din  henvendelse svart med ønsket informasjon så fort som muligt.


Vær oppmerksom på at floristen kan ringe til mottakeren for å sikre at levering er mulig, uansett om du ved bestilling har valgt at blomstene gjerne må leveres hos nabo eller settes ved døren.

Du kommer i kontakt med kundeservice på telefon: 81 54 82 60 eller ved å skrive til oss via kontaktformulæret her . Du kan få svar på de mest vanlige spørsmålene i vår FAQ.

All e-post besvares i våre åpningstider, og vi streber alltid etter å besvare din henvendelse så fort som mulig. OBS! Valentinsdag er en travel blomsterhøytid for både florister og kundeservice og derfor er det bedre å skrive til oss enn å ringe.


Åpningstider kundeservice
Lørdag 11. februar: 9.00 – 14.00
Søndag 12. februar: 9.00 – 13.00
Mandag 13. februar: 9.00 – 18.00
Tirsdag 14. februar: 9.00 – 18.00