Leveringsinformasjon på Valentine's Day

Levering på Valentinsdag til privatadresser
Vi kan fortsatt levere til Valentinsdag. Du får beskjed hvis bestillingsfristen til ditt utleveringssted er overskredet. Får du ingen slik beskjed når du fyller i mottakers kontaktopplysninger, vil bestillingen leveres før morsdag.


Bestillinger til utlandet
Leveringsfristen for levering til de andra landene i Skandinavia og USA er tirsdag 13. februar kl. 17.00. For andre land kan vi dessverre ikke lenger garantere levering på Valentinsdag.


Bestillingsfrist til firmaadresser
Leveringsfristen for levering til firmaadresser er den 14. februar kl 10.00
Vi vil gjøre vårt aller beste for å levere bestillinger som kommer inn etter at fristen er gått ut. Hvis dette ikke lar seg gjøre, kommer blomstene til å bli levert 15. februar.


Øvrig
Det er mange som vil sende blomster på Valentinsdag, og vi gjør alt for å få dine blomster levert. I visse tilfeller kan blomstene bli levert senere enn kl 21:00. Vi kan ikke garantere levering på tid til Valentinsdag, men vi vil forsøke å  levere så godt vi kan. Har du endringer på din bestilling så vil vi forsøke å løse dette, men vi kan dessverre ikke garantere at endringen vil skje før levering. I visse tilfeller vil floristen ringe til mottaker om dette er nødvendig, uten å kontakte bestiller om dette. Dette er for å sikre levering om noe er usikkert ved adressen eller om det er mistanke om portkode.


Ved høytider kan visse blomster være mindre tilgjengelig, ved tilfeller hvor blomsten ikke er tilgjengelig hos grossisten eller at floristen er tom for varen. Blomster kan i slike tilfeller bli erstattet med likeverdig vare i samme form og farge, uten at bestiller kontaktes om det. Våre florister vil alltid gjøre sitt ytterste for at varen skal motsvare bestilt produkt.


Åpningstider kundeservice:

Tirsdag 13. februar: 9:00 - 17:00
Onsdag 14. februar: 9:00  - 17:00
Torsdag 15. februar: 9:00 - 17:00
Fredag 16. februar: 9:00 - 17:00

Kundservice