TopHeader NO

Leveringsinformasjon morsdag 2018

OBS:
Vi kan fortsatt levere til morsdag på enkelte steder. Du får beskjed hvis bestillingsfristen til ditt utleveringssted er overskredet. Får du ingen slik beskjed når du fyller i mottakers kontaktopplysninger, vil bestillingen leveres på morsdag.


Vi hjelper deg med å sende din personlige morsdagshilsen, helt til mottakerens dør. Her kan du lese om levering, bestillingsfrister og åpningstider i forbindelse med morsdag.


Når du bestiller:
• Husk å skrive avsender i kortteksten, slik at mottakeren ved hvem han/hun skal takke
• Har du mottakerens telefonnummer? Jo flere nummer desto bedre
• Velg gjerne at blomstene kan settes ved døren eller leveres hos naboen
• Våre florister forbereder bestillinger allerede dagen før levering, derfor kan vi ikke garantere at vi kan utføre endringer tett på leveringsdatoen.


Jeg har en rabattkode, hva gjør jeg?
Rabattkoder kan kun benyttes på euroflorist.no og tastes inn i feltet "Jeg har en rabattkode" i handlekurven eller på siste side før du betaler. Når du har tastet inn t koden, aktiverer du den ved å klikke på knappen "Aktiver" til venstre for feltet.


Generelle vilkår
• Ved blomsterhøytider som morsdag kan blomsterutvalget variere fra butikk til butikk avhengig av tilgjengeligheten hos grossistene og fordi visse blomster kan bli utsolgt. Blomstene kan derfor bli erstattet med lignende blomster uten at du som kunde kontaktes. Våre florister vil dog alltid strebe etter å levere blomster som tilsvarer det som er bestilt.


• Vi kan ikke garantere et spesifikt antall blomster i bukettene med mindre det er spesifisert i produktbeskrivelsen (f.eks. 5 roser).
• Vi kan ikke garantere levering på et bestemt tidspunkt
• P.g.a. mange bestillinger denne dagen kan vi ikke garantere at endringer på bestillinger blir utført.


Kontakt og åpningstider
Du kommer i kontakt med kundeservice på telefon: 955 15 260 eller ved å skrive til oss via kontaktskjemaet her. Du kan få svar på de mest vanlige spørsmålene i vår FAQ. All e-post besvares i våre åpningstider, og vi streber alltid etter å besvare din henvendelse så fort som mulig. OBS! Morsdag er en travel blomsterhøytid for både florister og kundeservice og derfor er det bedre å skrive til oss enn å ringe.


Åpningstider kundeservice:
Lørdag 10. februar: 9.00 – 14.00
Søndag 11. februar 9:00 - 13:00

Kundservice