TopHeader NO

Send blomster til nære og kjære over hele verden

Send blomster til utlandet

Verden blir stadig mindre – vi reiser mer og har venner over hele kloden. Internett er en fin måte å holde kontakten på, av og til har man lyst til å overraske gode venner med en gave. Da er det fint å kunne sende blomster med EuroFlorist. Helt siden vår spede begynnelse har vi tilegnet oss erfaring med å sende blomster gjennom vårt internasjonale nettverg. Ved å sende blomster til utlandet, kan du vise vennene dine at du alltid har dem i tankene.

Blomster blir alltid satt pris på

Send blomster til utlandet når du vil være sikker på suksess. Blomster og vakre buketter er noe alle synes er stas, uansett hvor de bor. Også når du ikke kjenner mottageren så godt er blomster en sikker vinner. Hvem blir ikke glad for blomster?

Send blomster gjennom vårt internasjonale nettverk

Det er enkelt å sende blomster til utlandet gjennom EuroFlorist. Vi har et stort floristnettverk bestående av omkring 9700 florister tilknyttet EuroFlorists nettverk i Europa og cirka 54000 florister verden over. Vi har et godt samarbeid med disse når vi sender ordre til utlandet. Vi garanterer  selvfølgelig blomster av høyeste kvalitet også på våre internasjonale ordre.

Det er raskt og enkelt å sende blomster til utlandet

Å sende blomster til utlandet er raskt og enkelt. Du har like stor mulighet til å utfolde deg spontant som om du skulle sende blomster til noen som bor like i nærheten. Vi tilbyr levering samme dag eller eventuelt levering allerede neste arbeidsdag på våre internasjonale ordre.

Når du skal sende gaver til utlandet – gjør det herlig enkelt og veldig vakkert: Send blomster!

 

Her kan du sende ordre til utlandet.

Kundservice