EuroFlorist kjøpsbetingelser

EuroFlorist kjøpsbetingelser

Våre produkter

Blomster
Alle buketter, dekorasjoner og planter er håndverksmessig utført av en lokal florist. Vi tilstreber å ha lett tilgjengelige blomster i alle våre proukter som vi viser i vår nettbutikk..Sortimentet hos våre lokale blomsterbutikker vil variere gjennom året fordi tilgangen på blomster vil variere gjennom årets sesonger. Hvis en spesiell blomst ikke er tilgjengelig, vil denne erstattes med en blomst i lignende form og farge. Våre florister vil alltid jobbe mot å skape en bukett så lik det originale produktet som mulig.
På våre produktbilder viser vi som oftest blomster som er i full blomst. Dette for å vise hvordan buketten ser ut under det meste av dens levetid. Når blomstene leveres er det friske, og kan derfor inkludere blomster som enda ikke har sprunget helt ut. Dette for at din blomsterhilsen skal kunne nytes så lenge som mulig. Alle priser er oppgitt under hvert produkt og ved hver størrelse. Formidlingsomkostninger er inkludert i blomsterverdien, leveringsomkostninger blir lagt til produktprisen.

Gavekort
Våre gavekort kan kjøpes I alle våre medlemsbutikker. De kan brukes som betaling i stedet for kontanter. Du kan kjøpe dem som et tilleggsprodukt til dine blomster, eller i stedet for å kjøpe blomster. For å finne din nærmeste EuroFloristbutikk, gå til Søk Florist i informasjonsmenyen eller kontakt vårt servicekontor. Alle våre gavekort er fritatt for moms.


Tilleggsprodukter
Alle tilleggsprodukter er presentert i ordreprosessen etter at du har valgt dine blomster. Utvalget av tilleggsprodukter kan variere, avhengig av produktets tilgjengelighet på stedet din blomsterhilsen skal leveres. Bilder av tilleggsproduktene (f. eks. vaser og hilsenkort) viser tilgjengelig produkttype.Tilleggsproduktet floristen leverer kan derfor avvike fra bildet du ser på nettsiden.

Internasjonale bestillinger
Blomsterbestillinger til andre land leveres av en lokal representant i det landet. Vi leverer blomster til de fleste land i verden, med noen få unntak, f. eks. til krigssoner. Alle bestillinger behandles i kontortid. Ordre til europeeiske land kan leveres samme dag. Ordre til oversjøiske land må bestilles dagen før levering.
Til dine internasjonale ordre har vi valgt ut produkter til hvert enkelt land. EuroFlorist Europe B.V. kan ikke garantere produktdesign for internasjonale ordre. Leveringsomkostninger varierer avhenging av hvilket land du vil sende blomster til. Alle priser presenteres for deg før du fullfører bestillingen din. Alle priser på internasjonale bestillinger vises uten moms. Alle kjøp som gjøres i land utenfor Norge er momsfrie. Lokal moms er inkludert i produktverdien levert av floristen og betalt for av EuroFlorist Europe B.V

Rabattkoder og e-vouchere
Hvis du har mottatt en rabattkode eller en e-voucher, er du ansvarlig for denne. For å unngå at uvedkommende bruker koden din og gjør en bestilling, pass på at du oppbevarer den på et trygt sted.
Våre rabattkoder og vouchere kan brukes i vår nettbutikk, i ordreprosessen før du gjennomfører betalingen.
Vær oppmerksom på at rabatter vanligvis er gyldige i en begrenset periode. Informasjon om dette finner du i i informasjonen som ble gitt deg da du fikk tilgang til rabattkoden og/eller e-voucheren.
Vennligst kontakt oss dersom du har problemer med å bruke koden og/eller voucheren.


Beskyttelse av personopplysninger 
EuroFlorist Europe B.V. behandler all kundeinformasjon som konfidensiell. EuroFlorist Europe B.V. oppgir ikke kundeinformasjon til en tredje part uten dennes uttalte samtykke. For mer informasjon les om vår Policy og Sikkerhet.

Nyhetsmail och SMS

Hvis du registrerer deg til våre nyhets-e-poster og SMS-er, er du sikret å motta alt av tilbud, rabatter og nyheter. Når du har handlet hos oss, kan vi bruke e-postadressen din til å sende ut nyhets-e-poster med reklame for de av produktene og tjenestene våre som vi tror er relevante for deg, selv om du ikke har meldt deg på til nyhetsbrevet vårt. I samtlige nyhets-e-poster og SMS-er det imidlertid alltid en lenke du kan bruke hvis du ikke ønsker å motta flere e-poster og SMS-er fra oss, eller hvis du vil ta en pause fra utsendelsene våre.


Leveringstidspunkt og garantier

Generelt
Tidspunkt for levering kan variere etter avtalene som foreliggere med budfirmaene. Blomsterleveringene finner vanligvis sted mellom 08:00 og 21:00 på ukedager og 09:00og 16:00 på lørdager.. EuroFlorist Europe BV kan ikke garantere et gitt tidspunkt for levering, men vil anstrenge seg for å etterkomme dine ønsker, dersom du oppgir dette.

Levering samme dag
Bestillinger som blir gjort før 12:00 mandag – fredag og 10:00 på lørdager, garanteres levert samme dag til fastland og større byer. EuroFlorist garanterer ikke levering på søndager og offentlige høytidsdager.

Søndager og offentlige høytidsdager
Vi kan ikke garantere levering på søndag og offentlige høytidsdager. Alle ordre bestilt til slike dager blir levert på nærmeste dag med levering før eller etter forespurt dato. Servicekontoret er også stengt på søndager og offentlige høytidsdager. Alle eposter besvares nærmeste hverdag deretter.

Bestillinger til begravelse
Bårebuketter og kranser er store produkter, og krever et stort antall blomster. Disse produktene bør bestilles senest 3 dager på forhånd for at vi skal kunne garantere levering.
Når det gjelder bårebuketter (uten bånd)og kondolanseprodukter, garanterer vi levering same dag når du bestiller innenbestillingsfristen , dog må bestillingen komme inn minst 3 timer før begravelsen finner sted ved bestilling samme dag. Mange steder starter begravelsen kl 09.00 og da må bestilling være oss i hende dagen i forveien. (Se vår policy for levering samme dag i seksjonen “Levering samme dag”).


Ansvar og leveringsbetingelser

Bestiller (kunden) er ansvarlig for at leveringsinformasjon til mottaker er fullstendig og korrekt. Hvis det oppstår forsinkelser i leveringen pga. uriktige eller ufullstendige opplysninger (inkludert dørnummer) oppgitt av kunden, vil bestillingen ikke bli refundert.
Når du foretar en bestilling, har du mulighet til å krysse av for:
A: Henge blomstene på døren. Budet vil vurdere om det er trygt å henge blomstene på døren og om været tillater det.
B: Levere blomstene til nabo hvis mottager ikke er hjemme
C: Butikken kan ringe mottager og avtale levering. Hvis adressen er vanskelig tilgjengelig.

Hvis bestiller har krysset av for at blomster kan henges på dør eller levert til nabo og de blir borte er EuroFlorist ikke ansvarlig for blomstene og bestillingen vil ikke bli refundert.

Hvis du er usikker på om kunden er hjemme må dette skrives i feltet for Melding til floristen. I disse tilfeller må floristen ringe mottager og blomster blir ikke sendt ut før butikken får kontakt med mottager. Mobilnummer på påføres bestillingen. Forsinkelser vil oppstå hvis mottager ikke svarer på telefonen.

Forsinkelser kan oppstå når:
A: Det under bestillingen ikke ble krysset av for noen av alternativene.
Blomstene blir tatt med tilbake til butikken og mottager blir ringt for avtale om ny levering.
B: Butikken ikke får tak i mottager og EuroFlorist ikke får tak i deg som kunde for ytterligere informasjon om mottager.
EuroFlorist forbeholder seg retten til at våre florister kontakter mottager der det er nødvendig for at levering skal kunne skje, for eksempel ved ufullstendig leveringsadresse eller der mottageren har porttelefon.

Ved ekstreme værforbehold kan vi ikke garantere at bestillingen din blir levert til bestilt tid på bestilt dato. Dersom vi ikke lykkes i å levere bestillingen din, vil den bli levert ved første mulighet. I slike tilfeller bortfaller vår 100% fornøyd-garanti.

Blomstene blir levert av en lokal florist eller av et lokalt budfirma, der floristen har et slikt samarbeid. I sjeldne tilfeller, kan blomster bli levert av buss, postbud eller båt på grunn av at mottagers adresse er vanskelig tilgjengelig. Det er ingen levering , med buss, postbud/båt i helger og på offentlige høytidsdager.


Betaling og sikkerhet

Du har flere betalingsmuligheter å velge mellom når du gjør en bestilling hos EuroFlorist B.V.

Alle kredittkortbetalinger hos EuroFlorist Europe B.V. håndteres av et anerkjent og trygt ehandelsfirma og sikkerheten når du betaler på vår nettside er av høyeste kvalitet.

For å bli godkjent for å betale med faktura, gjennomfører vi ved første kjøp en kontroll av din kredittverdighet.
Kredittkontrollen gjennomføres av en tredje part. Hvis du godkjennes, vises valgmuligheten automatisk på bestillingssiden, når du logger deg inn som registrert VIP medlem. Faktura sendes automatisk som epost fra vår samarbeidspartner, Klarna. Dersom du oppdager feil ved fakturaen, vennligst kontakt Klarna, se www.klarna.no for kontaktopplysninger. Fakturaen har en betalingsfrist på 14 dager.EuroFlorist Europe B.V. forbeholder seg retten til å sette en kredittgrense for sine kunder.

NB! Du må være 18 år eller eldre for å gjøre en bestilling hos EuroFlorist Europe B.V.

Bestillingsbekreftelse
Etter at du har fullført en bestilling, vil du få en bestillingsbekreftelse på din skjerm. En bestillingsbekreftelse blir også sendt til din registrerte epostadresse. Hvis du mot formodning ikke skulle motta en slik bekreftelse, er du velkommen til å ta kontakt med vår imøtekommende kundeservice, på info@euroflorist.no eller 81548260 (9-17/9-12.30)

Falske bestillinger
Alt bedrageri eller forsøk på bedrageri og falske bestillinger meldes til det lokale politi og de offentlige myndigheter.

Opplastning og distribusjon av innhold
Nedlasting av innhold fra EuroFlorist Europe BVs nettsider skjer på egen risiko.
Vårt innhold, inklusive bilder er opphavsrettslig beskyttet. Alle bilder på nettsidene er eid av firmaet, og all kommersiell bruk av våre bilder og plagiat av tekst uten vår godkjennelse er strengt forbudt. Dersom du vil bruke våre bilder og/eller tekst, er du velkommen til å kontakte oss.


Moms og skatteregler
EuroFlorist Europe BV er en del av EuroFloris Group. Firmaet har sete I Nederland. Alle ordre bestilt via EuroFlorist Europe B.V. blir levert av en lokal florist i det bestiller ordren til. Når levering finner sted utenfor Nederland, blir ingen nederlandsk moms lagt til i henhold til nederlandske skatteregler. Lokal moms er inkludert i produktverdien levert av floristen og betalt for av EuroFlorist Europe B.V.

EuroFlorist Europe B.V. følger lover og regler satt av den lokale skattemyndigheten og den europeiske unionens lover for internasjonale bedrifter.

Legg merke til at vi også har en nettbutikk designet for våre firmakunder spesielt tilpasset disse.

Merk: Alle bestillinger gjort av en firmakunde bør bestilles via våre lokale nettsider for firmakunder i hvert land. Klikk her hvis du er en firmakunde og ønsker å komme til Kjøpsbetingelser for EuroFlorists firmasider i ditt land. For å fortsette med din bestilling med status som firmakunde, følg denne lenken