TopHeader NO

Hva synes dere om oss?

Det har nå gått litt mer enn et år siden vi stilte det spørsmålet til alle våre kunder. Over 1200 av alle som har sendt blomster har til nå valgt å legge igjen en tilbakemelding på Trustpilot om hva de synes om oss. Det er fantastisk mange. Takk til dere alle for at dere har tatt dere tid til å skrive deres meninger.


Svaret vi fikk har gjort oss både stolte og glade. Vi har fått toppkarakter og dere har gjort oss til nr. en innen blomster. Mer enn 80% av dere har gitt oss fire eller fem stjerner av fem mulige. Vi vil derimot ikke bare takke alle dere som synes det vi gjør er toppen, vi vil også takke dere som har gitt oss mindre bra karakterer når ting ikke har gått som det skal. For visst skjer det av og til at noe går galt, og da trenger vi naturligvis å få vite om det. Deres tilbakemeldinger gjør oss bedre, lettere å bruke og til slutt en god opplevelse når man vil få noen andre til å føle seg glad og tenkt på.

 

Blomster sprer glede i alle hjerter og setter et smil på alle ansikt. Dere har alle gjort verden litt gladere og dessuten varmet mange hjerter ved å sende blomster. For dette vil vi gi noe tilbake. Vi gir derfor ti prosent rabatt på fire helt unike buketter. Så egentlig gjenstår det bare et spørsmål. Hvem vil du gjøre glad i dag?


Takk igjen for toppkarakteren og fortsett å si deres meninger på Trustpilot!


Euroflorist

Kundservice