Våren er her, del glede og lykke!

Naturen endrer seg så fort. Lengre dager bringer varmere vær og nye blomster, fugler begynner å bli mer vokale. Ingen tvil, våren der! Tulipaner, påskeliljer, iris, løvetann blomstrer til vakre blomster

Føler du også endringen? Du kjenner varmen på kroppen, kanskje du også føler behovet for å en skikkelig vårrengjøring eller rett og slett pynte om i huset.

Fremfor alt er våren symbol på gjenfødelse, en tid for kjærlighet og nye begynnelser. Etter en vanskelig, kald og mørk periode, er lyset tilbake. En utmerket grunn til at du bør ta deg tid og nyte denne sesongen. Hva er bedre enn planter og blomster for å dele denne gleden.

Alle planter og blomster har makt til å bringe smil, men noen planter bidrar også til å rense luften. Uansett om det er til deg selv eller til venner og familie så bringer blomster som påskeliljer, tulipaner, iris, roser, ranunkler lovnader om mer enn lykke og en herlig vårfølelse som alle fortjerner. Del en bit av våren - send blomster.

Visste du?

  • Vårjevndøgn er den første dagen på våren. Navnet kommer fra det latinske ordet Vernal som betyr vår mens jevndøgn betyr lik natt.
  • Hvis du står på ekvator på vårdag, vil du se solen gå rett over hodet. Dette skjer bare to ganger i året, under våren og høsten
  • Grunnen til at det er mer dagslys i løpet av våren er fordi jordens akse heller mer mot solen på denne tiden av året og bort fra det under vinterperioden.
  • Vårkåt er ikke bare et ordtak, men et ekte syndrom. Eksperter sier at kroppens kjemiske balanse endringes på grunn av endring i hormonproduksjon og temperaturøkning. Folk opplever en energisk følelse
  • Babyer som er født å våren løper større fare for å utvikle allergier, schizofreni, bipolar lidelse og anoreksi.