BLACK WEEK - 15 % rabatt på alle våre buketter - Bruk koden BLACK15 - Tilbudet avsluttes 27/11
Min konto
https://www.euroflorist.no/Upload/screen-768x370_jfma2019_plants_cat20.jpg

Endelig: Vårkolleksjonen 2019

"Og våren den er en klisjé, den er en klisjé, men hva gjør vel det", synger deLillos. Og vi er hjertens enige. For nå kommer lyset, trekkfuglene, det grønnes og vi kan kjenne fornemmelsen av sommer. Er det ikke deilig? Vårens store trend er vital vibe. Og det er vel ganske beskrivende - vi er inne i en årstid full av vitale vibber. Nå lanserer vi vårkolleksjonen for 2019. Vi er spent på å vise deg hvordan bukettene passer inn i vårens trendbilde.

del vårfølelsen
Vital Vibe - vårens store trend

Vital Vibe-trenden tar med seg det sitrongule fra i fjor sommer. Utover høsten gikk den over i safrantoner. Nå gjenoppstår den i sitrusnyanser fra lime, appelsiner og grapefrukt. Vital Vibe handler mye om å skape spennende visuelle effekter og kontraster.

trendy vaser
Vaser med sjel

For å få en skulpturell følelse går vi til gamle dager der blomster og pynt var plassert på utsiden som dekorasjon i stedet for glatte overflater. Mer sjelfullt, altså. Og lek med forskjellige uttrykk. Du kan for eksempel sette en liten glassvase inni en større. Fyll den minste vasen med vann og blomster... Så stilig!

Urban gardening
Urban Gardening

Urban gardening fortsetter å være populært. Vi bruker både små og store planter for å skape mindre miljøer og tredimensjonale effekter. I København, Berlin og Amsterdam har man gjort det til en greie å bytte stiklinger for å dele noe unikt. Prøv selv - med en kompis eller venninne.

annerledes buketter
Restebuketter

Sjekk med blomsterdekoratøren din om ikke de har noen rester som kan settes sammen til en unik bukett. Gjerne sånn på slutten av dagen. Du redder blomster (og dekoratøren) fra svinn. Og buketten du får er helt ulik det du vanligvis får. Med litt lekker innpakking, kan det til og med bli en superfin (og bærekrafttrendy) gave!

Premiere på vårkolleksjonen 2019

Til vårkolleksjonen