TILBUD! Opptil 15 % på utvalgte buketter - levering til Oslo og omegn

Ta vare på dine orkidéer

Orkidéer er en fantastisk kreasjon av naturens guddommelige design! Denne vakre kreasjonen vil man selvfølgelig skal vare lenger. Les her for å finne ut av hvordan.


RÅD FOR HVORDAN HOLDE DINE VAKRE ORKIDÉER FRISKE LENGER

• Orkidéer vil vanligvis ha så mye lys som mulig, men unngå å plassere dem i direkte sollys. Blomsten har det godt av temperaturendringer på rundt 5 grader mellom dag og natt. Kan du legge til rette for dette er så er dette det mest optimale for blomstring.

• Vann blomsten ved enten å fordype potten i vann eller plasser potten i en bøtte og vann ovenfra så nesten hele potten står i vann. Fjern potten direkte, unngå å få vann på bladene fordi det kan føre til nedbrytning av blomsten.

• Vann blomsten omtrent en gang i uken, og la aldri blomsten stå i vann. Orkideer er svært motstandsdyktig mot tørke, så en vanlig feil er faktisk å vanne de for mye. I vintermånedene kan det være nok å vanne dem en gang annenhver måned.

• Hvis du ønsker å gi blomsten ernæring, sørg for at du bruker spesiell orkidenæring og gi næring bare under vekstperioden.