TILBUD! Opptil 15 % på utvalgte buketter - levering til Oslo og omegn

Nyttårsbordet – dekk med blomster

Til nyttår dekker vi med mykeiner, voksblomster og eukalyptusbær. Imponer gjestene dine med et nyttårsbord som blomstrer i sesongens vakreste grønne.

Inviter venner til en blomstrende nyttårsfest som de sent kommer til å glemme. Kjøp sesongens grønt og slipp kreativiteten løs. Husk at resultatet ligger i de små detaljene.

Slik lykkes du med nyttårsbordet

Vinglass dekorert med grønne elementer på et bord med en vase og mat.

Blomstrende glass

Pynt glassene med sesongens blomster og grønt. Gi hver gjest en unik plante, slik at de husker hvilket glass som er deres gjennom kvelden. Et tips som er både praktisk og flott. Surr fast planten med myrtetråd.

Bordplassering med mykeiner

Det er alltid høytidelig og spennende med bordplassering. Lag vakre bordkort med en linserviett og sesongens grønt. Vi har valgt å bruke mykeiner. Hva velger du?

Serviett arrangert med et navneskilt og grønne elementer.
Liten, grønn borddekorasjon med fire sett tallerkener.

Vinterens vakreste girlander

Lag en vakker vintergirlander. Velg noen vakre planter og klipp av stilken slik at den blir ca. 5 cm. Mål deretter opp ståltråd avhengig av hvor lang du vil at girlanderen skal være. Surr floratape rundt ståltråden slik at plantene sitter bedre. Ta noen planter om gangen og surr dem fast med myrtetråd. Legg girlanderen utover bordet.

Champagneskål med skogstema

Ingen fest uten bobler. Finn frem den største champagneskålen du har, og fyll den med is og vann. Velg deretter ut planter og blomster som matcher sesongen. Vi har brukt lerkekongler, eukalyptus og grankvister. La plantene flyte vakkert rundt sammen med isbitene.

En flaske champagne i en bolle med grønt dekor.
Små vaser med enkeltblomster på et bord.

Blomster i små vaser

Samle sammen en masse små vaser i glass og porselen. Et tips er å lete på loppemarked eller hjemme i skapet. Det er mye som kan bli en vakker vase. Plasser vasene utover bordet med små minibuketter i hver. Det gir nyttårsfesten en ekte wow-effekt.