TILBUD! Opptil 15 % på utvalgte buketter - levering til Oslo og omegn

Blomstrende dekorasjoner til babyshower

Skal du arrangere babyshower og trenger inspirasjon? Her gir vi deg våre tips for å lage en blomstrende fest for den kommende mammaen.

 

Gaver, fine dekorasjoner, cupcakes og den obligatoriske bleiekaken er viktige komponenter for en vellykket babyshower. La deg inspirere av våre beste tips.

 

Dekorasjoner og gaver til babyshower


Blomster, gaver, cupcakes og baby leker på et bord

Blomstrende gaver

Gaver er en stor del av en babyshower. Her er det meningen at dere venninner skal kjøpe klær, suttekluter og andre ting som babyen kommer til å trenge. En enkel måte å pynte gavene på, er å pakke dem inn i fint papir og knyte fast en vakker blomst. Vakkert i all sin enkelhet.

Dekorasjoner til babyshower

Dekorasjoner er viktige for å skape en helhet for festen. Velg et fargetema og to eller tre planter som du kan benytte deg av. Husk at et fargetema ikke nødvendigvis må være rosa eller blått. Det er gøy å eksperimentere med forskjellige farger. Eller å bruke naturmaterialer og -farger som i vårt eksempel.

Blomster i en vase på et bord med gaver
Cupcakes på et bord med gaver og en baby leke

Matchende cupcakes

En enkel måte å knytte sammen temaet for babyshoweren på, er å pynte med samme type blomster. Vi har valgt å bruke brudeslør og eføy. Lag enkle cupcakes som du topper med glasur. Plasser deretter noen blomster og blader på hver cupcake. Disse enkle kakene kommer garantert til å imponere gjestene dine.

Bleiekake pyntet med blomster

Den obligatoriske bleiekaken er en viktig del av en babyshower. Sørg derfor for å imponere stort. For å lage kaken trenger du minst to bleiepakker. Rull sammen bleiene og fest med gummistrikk. Knyt sammen bleiene med et vakkert silkebånd i en farge som matcher temaet. Stikk inn fine gaver som smokker og suttekluter i kaken. Avslutt med å pynte kaken med blomster.

Bleiekake ved siden av en bukett blomster
Baby i en kurv ved siden av blomster, gaver og kaker

Inspirasjon til din babyshower

En vellykket babyshower starter med en wow-effekt. Før den kommende mammaen inn i rommet med alle de vakre dekorasjonene. Så er det bare å sette i gang med artige quizer og leker. Du kan for eksempel be alle om å ta med seg et bilde av seg selv som liten, og la henne gjette hvem som er hvem. Lykke til!