TILBUD! Opptil 15 % på utvalgte buketter - levering til Oslo og omegn

Hvorfor er blomster en bra julegave?

Er du også på leting etter en bra firmajulegave? Vi slår et slag for blomster.
Vil du vite hvorfor? Enten gaven er til dine egne ansatte eller noen i nettverket, er blomster mye mer enn bare fine å se på.


4 grunner til at blomster er en bra firmajulegave:

Kvinne smilende til en bukett blomster

1. Blomster trigger lykkefølelse

Blomster har en umiddelbar påvirkning på hvor glade og lykkelige vi føler oss. Forskning fra University of Jersey har vist at alle forsøkspersonene i en studie viste tegn til øyeblikkelig og oppriktig glede når de fikk blomster (kilde: alive.dk).

Hvite planter i beholdere

2. Blomster reduserer stress og angst

Det er ikke bare her og nå blomster påvirker humør og sinn positivt. I nevnte studie fulgte man en gruppe personer i 10 måneder som fikk leve både med og uten blomster. Når forsøkspersonene fikk leve med blomster, følte de seg mindre stressede, anspente og urolige. I det hele tatt ga de uttrykk for en høyere grad av tilfredshet og livsglede når de hadde blomster og potteplanter hjemme. Disse positive følelsene vedvarte interessant nok over tid.

En gruppe glade mennesker rundt en bukett

3. Tettere relasjoner

Å gi bort blomster er en gyllen mulighet til komme nærmere nettverket ditt av ansatte og forbindelser. Blomster knytter bånd mellom den som gir og den som får.

Kvinne mottar en bukett og smiler

4. Du blir husket

Når du gir bort en vakker blomst, vil mottageren tenke på deg hver gang blikket faller på blomstene. Legg ved en personlig hilsen, så varer hilsenen lenge etter at blomstene til slutt er borte.

Blomster skaper glede og gjør godt for sjel og sinn. Det er deilig gå ut i naturen rundt deg og skape dine egne dekorasjoner og gaver. I en hektisk hverdag må vi noen ganger gjøre det enkelt, så du er velkommen til ta en kikk på våre gaveforslag til firma lengst ned på siden.

Vil du ha tips til gode korttekster til julegaven? Klikk på bildet