TILBUD! Opptil 15 % på utvalgte buketter - levering til Oslo og omegn

Dekk et magisk festbord

Noe av det gøyeste med sesongen vi er inne i nå, enten det er juleselskap eller andre festligheter, er å dekke bordet. I år har vi latt oss inspirere av Forest Fantastic-trenden som handler om å bruke det vi finner i naturen rundt oss - kongler, mose, granbar. Så legger vi til litt lys, litt sukkulenter, litt snittblomster... Vi lover lekkert!


Skap en ramme

Vi dekker til langbord. Så vi bruker tynne bjørkestammer for å ramme inn borddekorasjonen. For å beskytte bordet, legger vi cellofan over duken. Har du ikke mulighet til å skaffe bjørkestammer, kan du så klart bruke uhøvlede plank eller stener med fin form. Hvis bordet ditt er rundt, kan du fortsatt bruke samme prinsipper og lage en rund dekorasjon midt på bordet.

Lang vinterinspirert borddekorasjon.

Tenk tekstur

Bruk mose, bar og kongler. Legger du til sukkulenter, for eksempel echeveria, får borddekorasjonen din en spennende, skulpturell følelse.

Nærbilde av en vinterinspirert borddekorasjon

Det skal lukte godt

I vår dekorasjon har vi brukt svibler. Det dufter nydelig - bare tenk på at duften er veldig sterk. Derfor er det bra om de ikke har sprunget helt ut. Og har de det, pass på at du ikke bruker så mange. Du kan supplere med nelliker og roser. I filmen under, tipser Fia, husdekoratøren vår om hvordan sørger for at snittblomstene holder seg friske helt til festen er slutt.

 Rose, kongle og hortensia.

Light contributes to the mood

Have you noticed that we have kept the table decoration low. This means that the guests can see each other well and the good conversation is not disturbed by loud decorations. Your decoration will be a beautiful eye-catcher. A chain of warm lights contributes to a good atmosphere around the table, and you don't have to be afraid of the fire hazard with light decorations. Smart, right?

Nærbilde av borddekorasjon med eventyrlys

Et festbord inspirert av det vakre i skogen


Blomstene på bordet behøver slett ikke stå i vase. Her har Fia laget et annerledes festbord med materialer fra naturen.

Blomsterdekoratør Fias kurv med dekorasjoner

Nyttårsbordet

Skal du dekke festbord til nyttår? Bruk samme prinsipp som over. Her har vi laget en oasisdekorasjon. Visst ser den overdådig ut?! Tenk på at hvis du bruker store blomster som fyller godt, trenger du ikke bruke så mange. Da trenger ikke festflott være synonymt med rådyrt.

 Stor lilla borddekorasjon.