TILBUD! Opptil 15 % på utvalgte buketter - levering til Oslo og omegn

Pynt vertinnegaven din

Når vi blir invitert til gløggfest, er det hyggelig å ta med seg en gave. Ekstra gøy er det når vi gjør det lille ekstra og pynter vertinnegaven slik at det blir mer personlig.

Slik pynter du vertinnegavene dine!


Gaver pakket inn i grønt

Du trenger

Vi har valgt å bruke eukalyptus, kongler, grankvister m.m. Velg det du synes er fint. Bare fantasien setter grenser! Det er enklest å feste blomster og kvister med ståltråd. Hvis du ikke vil at ståltråden skal synes, kan du vikle et fint bånd utenpå.

Gi bort hjemmebakst

Et lifehack som kommer til å ta vertinnen med storm. Du jukser og kjøper ferdige kaker, legger dem i et sylteglass, vikler et bånd rundt glasset og stikker ned noen grankvister, eukalyptus og kongler. Da ser det ut som om du kommer med hjemmebakst til festen, og hvem blir ikke glad for det?

Gave med grønne vekster og kongler
Gave pakket inn i grønt

Tepose

Løste med tesil er et godt supplement til kakeboksen, men også en veldig hyggelig gave å gi bort. For å gjøre det mer personlig har vi piffet opp teposen med eukalyptus, kvister av gran og et vakkert hvitt silkebånd. Du kan også putte kakeboksen og teen i en fin gavepose, så blir det enda litt mer elegant.

Den herlige flasken

En flaske med bobler er alltid hyggelig å gi bort. Velg en fin flaske og piff den deretter opp med sesongens grønt og vakre bånd. Her har vi brukt et naturbånd, men det går også an å velge et bånd i f.eks. silke, blonde, sateng og fløyel.

En flaske pakket inn i grønt
En gave pakket inn i grønne vekster

Sjokoladeeske

Akkurat som med kakene og teen, kan du med fordel gi bobler sammen med sjokolade. Sjokolade og bobler – to gode smaker som hører sammen! Her har vi viklet ståltråd og naturbånd rundt hele esken og deretter pyntet med sesongens grønt som mose, eukalyptus og grankvister. Husk å sette plantene tett, slik at du dekker den store overflaten og esken ikke skinner gjennom.

 

Da kan du gå på gløggfest og skinne med din personlige og flotte gave!
Velg én, to eller gå all in og sett sammen en hel kurv med godsaker!

 

Skål fylt med blomster og lys