DAGENS TILBUD! Utvalgte buketter - Kun med levering til Oslo og omegn
Min konto

Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød der behovene er størst. Velger du en av bukettene under, går 50-150 kr av verdien til arbeidet som Leger Uten Grenser gjør. Gavebevis følger med.
Gi en gave som bidrar til å redde liv!

Trygge fødsler i Afghanistan

Send blomster som støtter Leger Uten Grenser

Afghanistan er ett av verdens farligste land å føde i, og det er store medisinske og humanitære behov som forverres av den pågående konflikten og den kroniske ustabiliteten som har preget landet i en årrekke. Leger Uten Grenser jobber blant annet med akutt medisinsk helsehjelp, og mor- og barnehelsetjenester i Afghanistan.

Det jobbes hardt for å sørge for trygge fødsler – både for barn og mødre. På ett av sykehusene i Khost-provinsen blir det født i snitt 30-40 barn hvert døgn.

Støtt Leger Uten Grenser for dem som trenger det mest

Se en film om prosjektet ved å klikke på bildet.

Se en film om Leger Uten Grensers prosjekter som omhandler mor-barn-helse i Afghanistan her.

Livsnødvendig helsehjelp i Sierra Leone

Støtt Leger Uten Grensers livsnødvendige helsehjelp i Sierra Leone

Leger Uten Grenser bygger nå et sykehus i Sierra Leone. Ebolaepidemien rammet et allerede sårbart helsesystem, og befolkningen har knapt tilgang på helsehjelp.

Sierra Leone er i dag landet hvor flest barn dør, spesielt i forbindelse med fødsel og i de sårbare første årene i et barns liv. Sykehuset vil først og fremst fokusere på å redusere den høye mødre- og barnedødelighet, samtidig som det vil forsøke å styrke kapasiteten til landets helsearbeidere.


Foto: MSF

Hjelp Leger Uten Grenser redusere mor- og spedbarnsdødeligheten i Sierra Leone

Velger du en av våre Leger Uten Grenser-buketter er du med på å gi livreddende helsehjelp til de som trenger det aller mest.

Tusen takk! Sammen redder vi liv.