TopHeader NO

Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser redder liv og lindrer nød der behovene er størst, uansett befolkningens etnisitet, politiske- eller religiøse tilhørighet. Leger Uten Grenser varsler om overgrep og urett.


En av Euroflorists kjerneverdier er at vi bryr oss om mennesker. Derfor ønsker vi å fokusere på det arbeidet Leger Uten Grenser gjør for mennesker i nød, også her i Skandinavia. Når du velger en av bukettene under, går 100 kr av produktverdien til Leger Uten Grenser. Vi legger ved et gavebevis som forteller om det viktige arbeidet du har støttet.


Du kan også velge å støtte Leger Uten Grenser med 20 kr uansett hvilken bukett du bestiller. Velg "Gave til Leger Uten Grenser" blant våre tilleggsprodukter.


Leger Uten Grenser er en internasjonal organisasjon som utfører cirka 15 millioner pasientkonsultasjoner hvert år og har omtrent 400 prosjekter i mer enn 70 land. I Norge kommer alle Leger Uten Grensers inntekter fra private givere.

Afghanistan er ett av verdens farligste land å føde i. Derfor satser Leger Uten Grenser tungt på å sørge for trygge fødsler – både for barn og mødre. På ett av våre sykehus i Khost-provinsen i Afghanistan kommer det i snitt 30-40 barn til verden hvert døgn. Når du kjøper denne buketten er du med på å bidra til at flere kvinner kan føde trygt i Afghanistan.


Se en film om prosjektet ved å klikke her.

Se en film om Leger Uten Grensers prosjekter som omhandler mor-og barnhelse i Afghanistan her.


Tusen takk! Sammen redder vi liv.

Foto:MSF

Leger Uten Grenser bygger nå et sykehus i Sierra Leone. Ebolaepidemien rammet et allerede sårbart helsesystem og befolkningen har knapt tilgang på helsehjelp. Når du kjøper denne blomsterbuketten er du med på å bygge et sykehus som kommer til å gi tusenvis av mennesker tilgang på helsehjelp.  


Tusen takk! Sammen redder vi liv.

Foto:MSF

Kundservice