BLOMSTERKUPP - Levering til Oslo og omegn
Min konto
pynte sommerbord

Pynte sommerbordet – blomstertips og ideer

I sommer dekker vi bordet med vakre blomster. Imponer gjestene dine med kreative og enkle blomsterarrangementer. Slik lykkes du med sommerbordet.

Bryllup, syttende mai, sankthans og fødselsdager. Sommeren er full av herlige fester. Skap herlig stemning på sommerfesten med vakre blomster og kreative dekorasjoner.

Blomsterbord i sommer – slik lykkes du

Blommor i linneservett

Blomster i linserviett

Piff opp linserviettene med vakre blomster. Bruk serviettringer, eller knyt en vakker snor rundt servietten. Stikk deretter en eller to blomster nedi. La hver enkelt gjest få sin helt unike blomst, eller følg festens fargetema.

Blomstergirlander

Lag en vakker blomstergirlander. Velg ut noen vakre blomster og klipp av stilken slik at den blir ca. 5 cm lang. Mål deretter opp ståltråd i den lengden du vil at girlanderen skal være. Vikle floratape rundt ståltråden slik at blomstene fester seg bedre. Ta noen blomster om gangen og surr dem fast med myrteltråd. La girlanderen slynge seg over hele bordet.

Blomstergirlander
Små glassvaser

Små glassvaser

Samle på mange ulike små glassvaser og glassbeholdere. Du vil garantert finne vakre, små vaser på loppemarkedet. Plasser vasene utover bordet med små minibuketter i hver. Dette gir en skikkelig wow-effekt.

Champagnekjøler med blomster

Skal du servere limonade eller noe annet med bobler på festen? Hent frem den største champagnekjøleren du har og fyll den med is og vann. Ta deretter en haug med blomster og klipp av stilkene. La blomstene flyte rundt sammen med isbitene.

Champagnekjøler med blomster
Drikke og blomster

Match drikke og blomster

Match blomsterfargen på sommerbordet med drikken som serveres. Dette gir en nydelig effekt som garantert vil imponere gjestene dine.

Skal du på sommerfest?

Er du invitert på en herlig sommerfest i sommer? Glem ikke å ha med deg gave til vertskapet. Stikk en vakker blomst under gavebåndet, så får gaven med en gang et festlig sommerpreg.

Gave med blomster