BLACK WEEK - 15 % rabatt på alle våre buketter - Bruk koden BLACK15 - Tilbudet avsluttes 27/11
Min konto

Ta vare på dine orkidéer

Orkidéer er en fantastisk kreasjon av naturens guddommelige design! Denne vakre kreasjonen vil man selvfølgelig skal vare lenger. Les her for å finne ut av hvordan.

• Orkidéer vil vanligvis ha så mye lys som mulig, men unngå å plassere dem i direkte sollys. Blomsten har det godt av temperaturendringer på rundt 5 grader mellom dag og natt. Kan du legge til rette for dette er så er dette det mest optimale for blomstring.

• Vann blomsten ved enten å fordype potten i vann eller plasser potten i en bøtte og vann ovenfra så nesten hele potten står i vann. Fjern potten direkte, unngå å få vann på bladene fordi det kan føre til nedbrytning av blomsten.

• Vann blomsten omtrent en gang i uken, og la aldri blomsten stå i vann. Orkideer er svært motstandsdyktig mot tørke, så en vanlig feil er faktisk å vanne de for mye. I vintermånedene kan det være nok å vanne dem en gang annenhver måned.

• Hvis du ønsker å gi blomsten ernæring, sørg for at du bruker spesiell orkidenæring og gi næring bare under vekstperioden.