TILBUD! Opptil 15 % på utvalgte buketter - levering til Oslo og omegn

Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød der behovene er størst. Velger du en av bukettene under, går 50-150 kr av verdien til arbeidet som Leger Uten Grenser gjør. Gavebevis følger med.
Gi en gave som bidrar til å redde liv!


Trygge fødsler i Afghanistan

Afghanistan er ett av verdens farligste land å føde i, og det er store medisinske og humanitære behov som forverres av den pågående konflikten og den kroniske ustabiliteten som har preget landet i en årrekke. Leger Uten Grenser jobber blant annet med akutt medisinsk helsehjelp, og mor- og barnehelsetjenester i Afghanistan.

 Baby blir holdt av en veldedighetsarbeider.

Det jobbes hardt for å sørge for trygge fødsler – både for barn og mødre. På ett av sykehusene i Khost-provinsen blir det født i snitt 30-40 barn hvert døgn.

 

Se en film om prosjektet ved å klikke på bildet.

 

Se en film om Leger Uten Grensers prosjekter som omhandler mor-barn-helse i Afghanistan her.

Baby som gråter med en kvinne

Livsnødvendig helsehjelp i Sierra Leone

Leger Uten Grenser bygger nå et sykehus i Sierra Leone. Ebolaepidemien rammet et allerede sårbart helsesystem, og befolkningen har knapt tilgang på helsehjelp.

beidere som bygger

Sierra Leone er i dag landet hvor flest barn dør, spesielt i forbindelse med fødsel og i de sårbare første årene i et barns liv. Sykehuset vil først og fremst fokusere på å redusere den høye mødre- og barnedødelighet, samtidig som det vil forsøke å styrke kapasiteten til landets helsearbeidere.

Foto: MSF

 Kvinne leker med barn

Velger du en av våre Leger Uten Grenser-buketter er du med på å gi livreddende helsehjelp til de som trenger det aller mest. Tusen takk! Sammen redder vi liv.