TopHeader NO

Påsken er en tid for familie, glede og latter. En tid til å nyte den tradisjonelle påskefrokost og påskemåltidet. I løpet av denne avslappende tiden setter vi pris på vårstemning som svever i luften.

De viktigste påskeblomster er gule blomster som påskeliljer, pinselilje, fresia, tulipaner eller ranunkler som kan kombineres med hvite, lilla eller rosa blomster. Å kombinere fargene gul og oransje blitt populært igjen etter et par år hvor det var mindre trendy.

Uten å være altfor klassisk med roser og geminis er det uendelige muligheter for å finne en unik påskeblomst gave enten for å dekorere hjemmet ditt eller bli sendt til noen du bryr deg.

Takket være et frodig utvalg av farger og varianter, ville det være et lovbrudd mot naturen å ikke ha en påskedekorasjon eller påskebukett på bordet!
Påsken er dessuten en flott mulighet for folk over hele verden/landet til å se hvor innovative våre dyktige blomsterdekoratører er å til skape påskeprodukter.

Ved hjelp av materialer som tre, filialer, fjær eller dekorative elementer som egg, kaniner, kyllinger, bjeller, godteri eller sjokolade alle slag, kan du få en svært unik kreasjon i påsken.

Visste du at?
• Påsken er feiringen av Jesu Kristi oppstandelse i den kristne religion
• Datoen ikke er fast hvert år, men skjer på en søndag etter 40-dagers periode kalt Lent
• Egg ble ansett som gammelt symbol på fruktbarhet og et symbol på gjenfødelse i mange kulturer
• Det høyeste påskeegget laget av sjokolade noensinne ble laget i Italia i 2011. 7.200 kg, 10,39 meter høyt var den tyngre enn en elefant og høyere enn en giraff
• Tradisjonen med å male egg kalles Pysanka og kommer fra Ukraina

Kundservice