UKENS BLOMSTERKUPP - Levering til Oslo og omegn - Tilbud på utvalgte buketter
Min konto
Forest Fantastic 1

Juleinspirasjon og juletrender

Uansett om du liker den tradisjonelle julen med rødt, hvitt og grønt, svibler og amaryllis, eller om du bytter farger og pynt hvert år, kan det være gøy høre om hvordan trendbildet ser ut. Her har vi samlet godbitene fra det verdens trendanalytikere sier om julen 2018. Vi håper du blir inspirert til å utvikle din egen personlige stil og gjør denne julen til den vakreste noensinne.

Mose og duftlys

Denne julen skal vi kose oss masse ute. Det er der vi finner velvære og ro i den hektiske førjulstiden. Vi søker tilbake til røttene våre og et litt rått og upolert uttrykk (innenfor rimelighetens grenser). Og vi er ikke redde for å finne nye måter å bruke materialer vi kjenner fra før. Årets trendbilde er en drømmetrend for enhver dekoratør og blomsterelsker. Boltre deg i kongler, pinner og mose. Legg til et duftlys eller litt julepynt. Eller hold på det rustikke med hyssing, garn og glass. På bordet kan du også bruke enkle lyslenker for å skape stemning til dekorasjonene.

Sammenplanting
Forest Fantastic Julestjerner

Ikke noe glitter, ingen kuler - bare natur: Kongler, grønt og mosetråder gir tekstur. Resultatet er like velgjørende og vakkert som en frisk desemberdag i skogen.

Svibelvindu
Vindu med svibler

Svibelvinduet vårt har også en litt rå følelse. Vi bruker gjennomsiktige glassvaser slik at vi kan se svibelløkene. Pynt enkelt med småkongler og kvist for å samle det lille stillebenet vårt.

Borddekorasjon
Juleroser og kuler

Sarte juleroser mikses med rustikk bar og sølvkuler. Rått og følsomt på samme tid. Akkurat som vi liker det.

Borddekorasjon med lys
Lys som setter stemningen

Enkle lyslenker setter stemningen rundt bordet nå som korte desemberdager og tidlige solnedganger går over i skygger av mørkeblått og stjerneklart svart.

description Det er fantasien som setter farge på vinteren.