BLACK WEEK - 15 % rabatt på alle våre buketter - Bruk koden BLACK15 - Tilbudet avsluttes 27/11
Min konto
Ta vare på dine buketter

Ta vare på dine buketter

Å motta en bukett er en utrolig opplevelse, men hvis du har mottatt din blomsterbestilling og ikke er hjemme, sørg for at buketten er satt i vann så fort mulig. Les vår sjekkliste for hvordan du kan ta vare på din bukett når du er hjemme.

• Finn en ren vase. Gi vasen en skikkelig skrubb med varmt vann og oppvaskmiddel bare for å være sikker, dette hindrer bakterier i å vokse og gir blomstene et forsprang.

• Våre blomster leveres normalt i knopp, dette gjør at blomstene varer enda lenger og du kan se buketten blomstre til en fantastisk visning av farge og duft i løpet av de kommende dagene.

• Se hva slags blomster du har mottatt, hvis du f.eks. har fått påskeliljer pass på at du ikke snitter de på nytt. Påskelilje sevjen kan være skadelig for andre stammer, spesifikk vekstnæring for påskeliljer kan nøytralisere denne risikoen.

• Hvis buketten inneholder noen liljer som er åpne, anbefaler vi å fjerne pollenbærerne. Dette vil redde dine klær, møbler og teppe fra vanskelige flekker samtidig som det sørger for at liljene varer enda lenger. Bruk et papirhåndkle for å fjerne pollenbærerne. Start ved basen og ikke snitt de!

• Snitt stilkene, dette må gjøres før du setter blomstene i din nå super rene vase. Blomstene må snittes med få dagers mellomrom ca. 2 cm fra bunnen. Snitt stammen i en vinkel, dette vil øke flate arealet og tillater blomsten å ta inn mer vann.

• Sett blomstene et lyst sted, men ikke i direkte sollys eller i nærheten av en radiator. De fleste snittede blomster trives best mellom 18 ° og 22 °C. Hvis du plukker blomster fra hagen din, anbefaler vi at du gjør dette tidlig på morgenen da dette er tiden når de er fullpakket med næringsstoffer og duft.

• Hold blomstene vekk fra fruktbollen! Frukt slipper ut en gass kalt etylen som bryter ned annen frukt rundt og delikate blomster begynner å visne tidlig.

• Ikke glem dine stammer, hold vannet rent og friskt og bytt ut det med jevne mellomrom om nødvendig. Fjern eventuelle døde blomster og forhindre at bladene faller under vannlinjen da bladene inneholder bakterier som forkorter livet til blomstene.

• Kle de opp? Du kan gjøre at hvilken som helst bukett ser dobbelt så spektakulær ut ved å plassere det foran et speil. Du kan dekorere vasen med klinkekuler, glassperler og t.o.m. nedsenkbare lys for å få wow-faktor.